tuinaanleg

hoveniersbedrijfbleeker

Tuinaanleg:
Wij van Hoveniersbedrijf Bleeker beschikken over ruim 20 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen. Of het nu gaat om het her aanleggen of renoveren van een bestaande tuin of het compleet opnieuw inrichten van uw tuin, ons team van vakbekwame hoveniers kan het allemaal voor u realiseren.

Het opnieuw gebruiken van bestaande materialen. Of het gebruiken van nieuwe materialen voor het realiseren van de nieuwe tuin is geheel uw eigen keuze.

Het aanleggen van uw tuin verloopt in een aantal stappen:

  1. Wij maken met u een afspraak om uw wensen voor de nieuwe tuin te bespreken.
  2. Er wordt een tuinontwerp gemaakt door onze tuinontwerper.
  3. We zullen het tuinontwerp met u bespreken en wanneer u akkoord bent met het ontwerp zullen wij een offerte voor u opstellen.
  4. De offerte zullen wij samen met u bespreken. Wanneer we tot overeenstemming komen over de uit te voeren werkzaamheden, zullen we een datum inplannen, zodat wij zo snel mogelijk kunnen starten met het aanleggen van uw nieuwe tuin.

Met onze kwaliteiten als professioneel hoveniersbedrijf kan dat niet mislukken. Bij hovenier Bleeker, die alles weet van tuinen en styling, kunt u natuurlijk ook terecht voor advies. Waarschijnlijk zijn er veel meer mogelijkheden in uw tuin dan dat u op dit moment zelf kunt bedenken.

Een kleine verandering of verbouwing in uw tuin doet vaak al wonderen.